Hoogwaardige vloerverwarming in Drachten, Heerenveen en Sneek

Vloerverwarming is perfect voor u in Drachten, Heerenveen of Sneek. Een elegante oplossing waardoor u geen radiatoren meer nodig heeft. Ook voelt uw vloer en huis altijd prettig aan. Bovendien is het een efficiënte, energievriendelijke verwarmingstechniek. Tegenwoordig is vloerverwarming mogelijk onder een houten vloer. Hiervoor levert Huitema Woninginrichting alle soorten vloeren die gemaakt zijn voor de combinatie met vloerverwarming. Kom dat in onze winkel bekijken als u in Drachten, Heerenveen of Sneek woont!

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Uw vloerverwarming laten leggen

Het leggen van een eiken vloer op vloerverwarming laat u het liefst over aan vakmensen. Huitema Woninginrichters heeft deze vakmensen in dienst, die al ruim 15 jaar in Drachten, Heerenveen en Sneek houten vloeren leggen, vaak in combinatie met vloerverwarming. Hierdoor weten zij precies wat er in de praktijk nodig is om u jarenlang probleemloos plezier van uw stijlvolle verwarming te bezorgen. Het is deze ervaring die er voor zorgt dat u snel en hierdoor voordelig een perfect product krijgt.

 

Echte vloerverwarmingsspecialisten

Huitema Woninginrichters is een project- en woninginrichter. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1997. Eigen vakmensen installeren zowel de vloer als vloerverwarming, waardoor u steeds dezelfde contactpersoon heeft en dus weet met wie u te maken heeft. Bijvoorbeeld voor uw woning, vakantiewoning, winkel of groot project in Drachten, Heerenveen of Sneek. Dus ziet u uw vloer graag stijlvol en duurzaam afgewerkt, profiteer dan ook van onze voordelen:

  • De beste materialen en service
  • Volledige service
  • Gratis bezoek en meting aan huis
  • Geen voorrijkosten bij servicewerkzaamheden
  • CBW-erkenning voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garanties

 

Onze dealer voor de regio Drachten, Heerenveen en Sneek

Vloerverwarming Drachten

Vloerverwarming Drachten

Stationsweg 76-78
9201 GR Drachten
0512-541496
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 18:00 uur
Woensdag09:30 – 18:00 uur
Donderdag09:30 – 20:00 uur (koopavond)
Vrijdag09:30 – 18:00 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Drachten