Vloerverwarming infrezen in Utrecht

Het infrezen van uw vloerverwarming in Utrecht is waardevol. Een elegante oplossing; uw verwarming zo onder de grond. Niet alleen voelt dit comfortabel aan uw voeten, ook beoefent u een zuinige manier van stoken. Het laten infrezen van uw vloerverwarming is daarmee een duurzame, voordelige investering. Zeker als u dit overlaat aan de vakmensen van Fris en Helder in Utrecht.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Deskundig vloerverwarming infrezen

Dankzij jarenlange ervaring werkt Fris en Helder in Utrecht snel, kwalitatief en voordelig. Ook onze adviezen en offertes zijn fris en helder; u weet meteen waar u aan toe bent. U bent hiervoor van harte welkom in onze winkel. Even graag bezoeken wij u op locatie in Utrecht, op uw eigen moment. Deze service is gratis en geheel vrijblijvend.

 

Uw vloerverwarming in Utrecht laten infrezen

Voor het infrezen van vloerverwarming is speciale kennis en techniek nodig. Want alles moet vakkundig worden uitgevoerd. Van het aftekenen van de leidingen en infrezen in de vloer (op moeilijke gebieden met de handfrees), tot het installeren van de verdeler die uw vloerverwarming gaat aansturen. Ook werken wij – stofvrij – met de beste materialen; van de leidingen tot de bediening.

 

Optimale service

Volgens ons beperkt een goede service zich niet tot slechts het infrezen van de vloerverwarming. Ook het bespreken van de details moet goed gebeuren. Zo sluit het product goed aan op uw behoeften. En door een duidelijke overdracht weet u direct na het infrezen precies hoe uw vloerverwarming werkt en bediend moet worden. Dat is pas Fris en Helder.

 

Onze dealer voor de regio Utrecht, Maarssen en Vleuten

PVC vloeren Utrecht

Arkansasdreef 34b
3565 AS Utrecht
030-2000287
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 – 18:00 uur
Woensdag09:00 – 18:00 uur
Donderdag09:00 – 18:00 uur (koopavond op afspraak mogelijk)
Vrijdag09:00 – 18:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Utrecht