Perfecte vloerverwarming in Leiden en Oegstgeest

Vloerverwarming is de prettigste verwarming die u kunt krijgen. Bent u in Leiden of Oegstgeest gevestigd, dan profiteert u van de expertise van ‘t Verfhuis Frank Scheffer. Als aannemersbedrijf verzorgen wij de professionele installatie van vloerverwarmingen. Na eerst uw wensen te bespreken stellen wij een voordelige offerte op. U krijgt uw vloerverwarming dan tegen de laagste prijs. Kom hiervoor langs in onze winkel, of u nu uit Leiden, Oegstgeest of omgeving komt.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Expertise in vloerverwarming

Vanuit jarenlange ervaring verzorgen wij wekelijks de installatie van vloerverwarming in Leiden en Oegstgeest. Hierbij geven wij graag vooraf gepaste adviezen. Bijvoorbeeld over het gebruik en onderhoud van uw vloerverwarming, of over welke vloeren geschikt zijn voor uw vloerverwarming. Ook omvat ons assortiment de meest fraaie vloeren, van laminaat tot vloerbedekking.

 

Vloerverwarming Leiden en Oegstgeest

Kiezen voor vloerverwarming is kiezen voor klasse en comfort. Maak die keuze ook als het gaat om uw vloer, gordijnen, behang en verf. Stelt u deze goed samen, dan heeft u een interieur voor het leven. Voor het kiezen van de juiste kleuren, afwerking en raamdecoratie heeft u aan ‘t Verfhuis Frank Scheffer de juiste partner; wij denken met u mee en zorgen voor het gewenste resultaat.

 

Praten over vloerverwarming?

Wilt u het fijne weten over vloerverwarming? Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw ideale vloer? Wilt u weten wat dit kost? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Woont u in Leiden, Oegstgeest of omgeving, dan komen wij gratis bij u langs om u te informeren en adviseren. Ook nemen wij meteen de maten op en leveren een scherp geprijsde offerte.

 

Onze dealer voor de regio Leiden en Oegstgeest

Vloerverwarming Leiden

Vloerverwarming Leiden

Herenstraat 96
2313 AM Leiden
071-5133150
E-mail

Openingstijden

Maandag09:00 – 18:00 uur
Dinsdag09:00 – 18:00 uur
Woensdag09:00 – 18:00 uur
Donderdag09:00 – 18:00 uur
Vrijdag09:00 – 18:00 uur
Zaterdag09:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Leiden