Vloerverwarming Maassluis en Vlaardingen

Vloerverwarming voelt prettig en verwarmt zuinig. Uw pand in Maassluis of Vlaardingen zal er sfeervoller, comfortabeler en zuinig door worden. Het heerlijke gevoel aan uw voeten wordt alleen geëvenaard door de praktische voordelen: geen kamer vol radiatoren, meer ruimte langs uw muren en waarschijnlijk lagere stookkosten. Hiervoor biedt De Woonmeester Jongebreur u de mooiste vloeren. Kom dus langs bij onze showroom aan de Dr. Kuyperkade 3-4, in de sfeervolle binnenstad van Maassluis.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Onze vloerverwarming in Maassluis en Vlaardingen

Steeds vaker worden er in Maassluis en Vlaardingen woningen met vloerverwarming gebouwd. Deze richten wij regelmatig in met bijpassende vloeren. Hiervoor adviseren wij graag over de mogelijkheden; zoals welke vloersoorten er geschikt én toegestaan zijn voor het gebruik bij vloerverwarming. Een materiaal zoals kurk zal een veel voordeligere warmtedoorlating hebben dan een robuuste houten vloer. Dergelijke adviezen over zuinig en duurzaam stoken geven wij u graag. In onze winkel, of zelfs bij u op locatie in Maassluis of Vlaardingen.

 

Onze vloer op uw vloerverwarming laten leggen?

Met uitstekende kennis en een actueel vloerenaanbod geven wij u de complete keuze en service die u verdient. Zo krijgt u het product dat perfect past bij uw specifieke interieurstijl en smaak. De prijzen voor onze zachte vloerbedekkingen zoals vinyl en tapijt  zijn net zo zacht als de materialen. Dit is inclusief het laten leggen door ervaren vakmensen. Voor advies over vloerverwarming en het opmeten van uw vloer betaalt u niets.

 

Onze dealer voor de regio Maassluis en Vlaardingen

Vloerverwarming Maassluis

Vloerverwarming Maassluis

Dr. Kuyperkade 4
3142 GB Maassluis
010-5912161
E-mail

Openingstijden

MaandagOp afspraak
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Maassluis