Vloerverwarming infrezen in Nijmegen, Wijchen en Groesbeek

Vloerverwarming infrezen is momenteel heel populair.  Vloerverwarming is bijzonder geschikt voor zowel pvc vloeren, marmoleum als plavuizen in uw pand te NijmegenWijchen of Groesbeek.

De woninginrichting-aanhuis specialist in Nijmegen neemt alles voor u uit handen, zowel het infrezen van de vloerverwarming als het aansluiten en de definiteve vloerafwerking zoals een mooie pvc vloer.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Vloerverwarming specialist

Als landelijke organisatie van woninginrichters werken wij alleen samen met vooraanstaande winkels en merken. Op onze producten zijn dan ook uitstekende garanties van toepassing. Hierdoor is Woninginrichting-aanhuis.nl in staat u in heel Nederland de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden. Van Nijmegen tot Wijchen, Groesbeek en de rest van het land. Voor uw vloerverwarming infrezen en of pvc vloer hoeft u geen aanbetaling te doen; u betaalt simpelweg bij oplevering van de werkzaamheden.

 

Pvc vloer met vloerverwarming

Vaak zijn pvc vloeren ideaal voor een combinatie met vloerverwarming. Want het urenlang leggen van een kostbare ondervloer is niet nodig; u kunt het pvc meestal direct op de bestaande ondergrond leggen. Want doordat er geen hout is het materiaal is verwerkt is deze vloer ongevoelig voor verschillen in temperatuur of luchtvochtigheid.

 

Vloerverwarming-aanhuis in Nijmegen, Wijchen of Groesbeek

Onze adviseurs uit Nijmegen komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis om de mogelijkheden voor vloerverwarming infrezen op te nemen, zodat u zowel alle opties en de prijs aangeboden krijgt.

Onze dealer voor de regio Nijmegen, Wijchen en Groesbeek.

Vloerverwarming Nijmegen

Wijchenseweg 178
6538 SX Nijmegen
024-2600036
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 20:00 uur (koopavond)
Vrijdag10:00 – 18:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
Zondag10:00 – 17:00 uur
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Nijmegen